se freaca faina cu 250 margarina rama , se adauga galbenusurile 3 buc . si smantana + praful de sare .
se freamanta un aluat potrivit de tare .
din el se forneaza un sul care se imparte in 8 bucatele egale .
din fiecare bucata se face o foaie si se unge cu margarina rama topita si se ruleaza.
acelasi lucru se repeat la toate 8 bucatile .
se lasa la rece ½ ora.
fiecare rulada se taie din nou in 8 parti egale sa iasa 64 buc.
fiecare bucata se intinde se umple cu crema si se coace
umplutura:
3 albusuri de ou battue spuma cu 200 gr. zahar si 250 gr. nuca macinata .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii