Ingrediente
400 g aluat foietaj (eu cumpar de la Lidl), Umplutura:, 4 linguri crema de ciocolata ( alegeti de care va place din comert, eu cumpar de la Lidl sau Kaufland), 3 linguri nuca macinata, 2 plicuri zahar vanilat, coaja rasa de la o portocala, zahar pudra pentru pudrat
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
12 voturi
Mod de preparare
Aluatul trebuie sa fie decongelat complet.
Intr-un bol amestecam crema de ciocolata cu nuca si zaharul vanilat.
Asezam aluatul pe masa de lucru tapetata cu putina faina (asta pentru a evita lipirea aluatului de masa, in momentul in care il ungem).
Ungem aluatul cu crema de ciocolata apoi razuim deasupra coaja de la o portocala.
Taiem aluatul in trei apoi fiecare fasie o taiem in triunghiuri pe care le rulam pe rand dispre partea mai lata sprea partea ingusta.
Asezam cornuletele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aprox 15 minute sau pana aluatul se rumeneste deasupra.
Scoatem din cuptor si pudram cornuletele cu zahar pudra.