Se amesteca margarina cu zaharul foarte bine, pana ce sev obtine o spuma. Se adauga nuca macinata fin, coaja de lamaie si faina. Se obtine un aluat din care se fac ,, bete,, lungi si subtiri ca un creion,apoi se taie de lungimea dorita si se rasucesc, dandu-li-se forma de cornulete. Se coc in cuptorul incins.Pot fi consumate si in zilele de post.Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii