Se amesteca untura cu praful de copt stins cu otet,oul,laptele,putina sare si faina cat cuprinde aluatul ca sa fie potrivit de tare. Se intinde foaie, se taie bucatele patrate pe care se pune rahat sau gem mai tare, se ruleaza sub forma de cornulete, se dau la cuptor la foc moderat.Se pudreaza cu zahar pudra.Nu incercati cu unt sau margarina, untura le da fragezimea.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii