Sifon,zahar,drojdie(dizolvata in putina apa calda),uleiul si aromele se amesteca foarte bine,apoi se adauga faina pina obtii o crema ,care se imparte in doua vase.Intr-un vas continui cu faina pina obtii o coca ca de piine,iar in celalalt adaugi cacaua si continui cu faina .Se lasa 30 de min la crescut,dupa care se ia din fiecare coca si se intinde un cerc si se pun una peste cealalta(una neagra una alba sau una alba una neagra),dupa aceea se taie in triunghiuri si se pune fineti sau gem.Se fac cornuletele si se dau la cuptor pentru 15-20 de min.
Dupa ce se scot se dau prin siropul rece(apa+zaharul se pun la fiert pina se obtine un sirop si se face inaite de aluat pentru a avea timp sa se raceasca)si apoi le tavalim prin nuca de cocos(nuci)

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii