autor:

Fara foto

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Cornulete LILI

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iulie 2008

Ingrediente
faina, sare, foi, marmelada, caise,visine,capsuni sau nuci

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se prepara aluatul frantuzesc din care se intinde o foaie subtire. Din foaie se taie triunghiuri mici care se umplu cu marmelada acrisoara de caise, visine sau capsuni - sau cu crema de nuca. Se ruleaza incepand de la baza triunghiului, se coc si se trec prin zahar pudra aromat cu vanilie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete LILI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Chec cu piure de castane

Chec cu piure de castane

Piureul de castane daca este congelat trebuie decongelat si amestecat sa nu ramanacocoloase cu ajutorul

3 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri
Tiramisu

Tiramisu

Crema : -Se bate usor smantana cu mascarpone si cu 3 linguri de zahar pana se obtine o crema

170 voturi    31 comentarii
40 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 30 iulie 2008

    Pentru a economisi timp si efort, foile se aluat se pot procura si din comert. Triunghiurile vor avea latura de cca. 8 cm. Daca marmelada e prea vartoasa, o putem inmuia cu putin lapte. Dupa ce rulam cornuletele, aducem capetele lor in semicerc. Se coc pe dosul tavii pe hartie pergament speciala pana se rumenesc usor si se tavalesc prin zahar pudra cat sunt inca fierbinti. Apoi se presara si zahar vanilat.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • faina
  • sare
  • foi
  • marmelada
  • caise,visine,capsuni sau nuci

Raporteaza reteta

titza

titza (Chef de cuisine)

Pentru a economisi timp si efort, foile se aluat se pot procura si din comert. Triunghiurile vor avea latura de cca. 8 cm. Daca marmelada e prea vartoasa, o putem inmuia cu putin lapte. Dupa ce rulam cornuletele, aducem capetele lor in semicerc. Se coc pe dosul tavii pe hartie pergament speciala pana se rumenesc usor si se tavalesc prin zahar pudra cat sunt inca fierbinti. Apoi se presara si zahar vanilat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec cu lamaie Chec cu lamaie

Mixez 3 oua bine, apoi adaug 220 gr zahar in ploaie si mixez pana se topeste zaharul. Apoi adaug zeama de lamaie, mixez bine (dupa fiecare

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu gem Prajitura cu gem

Puneti untul topit intr-un bol, adaugati zaharul, zaharul vanilat si ouale. Amestecati bine cu un tel sau mixer. Adaugati apoi faina

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Guguluf de criza- 500 retete