autor:

Fara foto

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Cornulete LILI

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iulie 2008

Ingrediente
faina, sare, foi, marmelada, caise,visine,capsuni sau nuci

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se prepara aluatul frantuzesc din care se intinde o foaie subtire. Din foaie se taie triunghiuri mici care se umplu cu marmelada acrisoara de caise, visine sau capsuni - sau cu crema de nuca. Se ruleaza incepand de la baza triunghiului, se coc si se trec prin zahar pudra aromat cu vanilie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete LILI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
PLACINTA CU ZMEURA

PLACINTA CU ZMEURA

Fructele se amesteca cu zaharul, faina si condimentele si se pun in cescute de cafea sau in tava Aluatul

5 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri
Briose cu M&M

Briose cu M&M

Ouale le-am mixat bine cu un praf de sare,pana si-au dublat volumul.Apoi am adaugat zaharul si am

4 voturi    3 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 30 iulie 2008

    Pentru a economisi timp si efort, foile se aluat se pot procura si din comert. Triunghiurile vor avea latura de cca. 8 cm. Daca marmelada e prea vartoasa, o putem inmuia cu putin lapte. Dupa ce rulam cornuletele, aducem capetele lor in semicerc. Se coc pe dosul tavii pe hartie pergament speciala pana se rumenesc usor si se tavalesc prin zahar pudra cat sunt inca fierbinti. Apoi se presara si zahar vanilat.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • faina
  • sare
  • foi
  • marmelada
  • caise,visine,capsuni sau nuci

Raporteaza reteta

titza

titza (Chef de cuisine)

Pentru a economisi timp si efort, foile se aluat se pot procura si din comert. Triunghiurile vor avea latura de cca. 8 cm. Daca marmelada e prea vartoasa, o putem inmuia cu putin lapte. Dupa ce rulam cornuletele, aducem capetele lor in semicerc. Se coc pe dosul tavii pe hartie pergament speciala pana se rumenesc usor si se tavalesc prin zahar pudra cat sunt inca fierbinti. Apoi se presara si zahar vanilat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Deliciu la pahar Deliciu la pahar

Facem un blat de pandispan din 6 oua, 6 linguri de zahar, 2 linguri de ulei, putina esenta de vanilie putina coaja de lamaie si 6 linguri

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac Prajitura cu mac

Siropul: In primul rand pregatim siropul si il lasam sa se racoreasca pana pregatim blatul de prajitura. Intr-o cratita turnati 500

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Muffins pufoase cu mere