autor:

Fara foto

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Cornulete LILI

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iulie 2008

Ingrediente
faina, sare, foi, marmelada, caise,visine,capsuni sau nuci

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se prepara aluatul frantuzesc din care se intinde o foaie subtire. Din foaie se taie triunghiuri mici care se umplu cu marmelada acrisoara de caise, visine sau capsuni - sau cu crema de nuca. Se ruleaza incepand de la baza triunghiului, se coc si se trec prin zahar pudra aromat cu vanilie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete LILI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu ness

Prajitura cu ness

Blatul:separam albusurile pe care le batem spuma de galbenusuri.Apa impreuna cu zaharul se pune pe

13 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Briose de ciocolata

Briose de ciocolata

Reteta este pentru 16 briose.Intr-o craticioara se rupe ciocolata in cuburi mai mici si se topeste

19 voturi    5 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 30 iulie 2008

    Pentru a economisi timp si efort, foile se aluat se pot procura si din comert. Triunghiurile vor avea latura de cca. 8 cm. Daca marmelada e prea vartoasa, o putem inmuia cu putin lapte. Dupa ce rulam cornuletele, aducem capetele lor in semicerc. Se coc pe dosul tavii pe hartie pergament speciala pana se rumenesc usor si se tavalesc prin zahar pudra cat sunt inca fierbinti. Apoi se presara si zahar vanilat.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • faina
  • sare
  • foi
  • marmelada
  • caise,visine,capsuni sau nuci

Raporteaza reteta

titza

titza (Chef de cuisine)

Pentru a economisi timp si efort, foile se aluat se pot procura si din comert. Triunghiurile vor avea latura de cca. 8 cm. Daca marmelada e prea vartoasa, o putem inmuia cu putin lapte. Dupa ce rulam cornuletele, aducem capetele lor in semicerc. Se coc pe dosul tavii pe hartie pergament speciala pana se rumenesc usor si se tavalesc prin zahar pudra cat sunt inca fierbinti. Apoi se presara si zahar vanilat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Biscuiti indragostiti Biscuiti indragostiti

Se pun intr-un vas untul la temperatura camerei, oul, zaharul, amestec de aur, esenta si se amesteca pana la topirea completa a zaharului,

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Se spala bine arpacasul si se pune la fiert la foc potrivit. Se amesteca cu o lingura de lemn pentru a nu se prinde.

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Bilute cu cacao si nuca de cocos