Cornulete cu migdale si portocale

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie
Cornulete cu migdale si portocale

Ingrediente

  • 500 ml ulei
  • 250 ml suc de portocale
  • 2-3 zahar vanilat
  • 1 lingurita coaja portocala
  • 1 pliculet praf de copt
  • faina de migdale cat cuprinde

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se acopera cu un servet si se lasa sa se odihneasca timp de 2 ore la temperatura camerei.Dupa cele 2 ore aluatul se proportioneaza si se intind foi subtiri pe care le taiati ce forma doriti

Preincalzim cuptorul la 180 de grade

Punem hartie de copt in tava si punem cornulete dar la distanta ca ele mai cresc.

Se lasa la cuptor pana se rumenesc nu foarte tare

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure