Punem oualele si zahar in bolul de la mixer si le amestecam bine. Topim untura su lasam sa se raceasca putin. Punem faina in lighean mai mare ca sa putem framanta. Adaugam peste compozitia de ou cu zahar. Incalzim putin laptele si diluam amoniacul. Adaugam peste compozitia noastra. Aceasta compozitie o punem peste faina si framantam pana nu se mai lipeste de maini. Lasam 30 de minute sa se odihneasca. Apoi dam cornuletelor ce forma dorim. Punem hartie de copt in tavi si preincalzim cuptorul la 200 de grade. Coacem pentru 25-30 de minute. Va trebuie rabdare dar merita. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii