Ingredientele pentru aluat, le punem in masina de paine, in ordinea enumerate si programam pe framantat si dospit.
Intr-un bol, batem albusele cu praful de sare si zaharul, adaugam nuca si omogenizam.
Pregatim doua tavi mari cu hartie de copt si pornim cuptorul.
Cand aluatul este gata, il impartim in patru parti aprox. egale. Intindem aluatul, formam un cerc pe care-l sectionam in 8 felii, adaugam cate o lingurita de nuca si formam cornuletele.
Le asezam in tava, le ungem cu au (putin batut) si le dam la copt pentru aprox. 20’, mai exact pana devin putin rumene.
Se pot servi simple sau pudrate cu zahar praf. Sant delicioase !!!!!!!!
Pofta buna!

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii