autor:

Georgiana Cosac

» » , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse

Cornulete pufoase

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Ingrediente
250 g unt, 100 g zahar pudra, 150 g nuca macinata, 300 g faina.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se freaca spuma untul cu zaharul, se adauga nuca, apoi faina. Se framanta bine. Se iau bucati de marimea unei nuci si se ruleaza in palma, la nevoie se mai unge mana cu unt. Bastonasele facute se ruleaza in forma de cornulete. Se coc la foc potrivit. Se pudreaza fierbinti cu zahar vanilat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete pufoase" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cornulete pufoase

Cornulete pufoase

Se freaca untul sau margarina cu zaharul, se adauga praful de copt, oul, sarea si apa calduta. Se

7 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri pentru copii
Cornulete pufoase cu nuca

Cornulete pufoase cu nuca

Ingredientele pentru aluat, le punem in masina de paine, in ordinea enumerate si programam pe framantat

17 voturi    9 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 250 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 150 g nuca macinata
  • 300 g faina.

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

129 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

218 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa. Se ia de pe foc si se pune margarina

13 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
baclava