Se freaca spuma untul cu zaharul, se adauga nuca, apoi faina. Se framanta bine. Se iau bucati de marimea unei nuci si se ruleaza in palma, la nevoie se mai unge mana cu unt. Bastonasele facute se ruleaza in forma de cornulete. Se coc la foc potrivit. Se pudreaza fierbinti cu zahar vanilat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii