Amestecati untul cu philadelphia si zahar intr-un vas cu ajutorul unei linguri,daugati faina si lucrati pasta ft rapid!
Faceti o mingie pe care o inveliti in foliue de plastic si o lasati in frigider pt 2-3 ore sau chiar mai mult;
Scoateti pasta din frigider o impartiti in doua,intindeti prima foaie fara a folosii faina (doar putina faina pe masa de lucru)
Totul trebuie facut cat mai rapid,pt a nu incalzii pasta,impartim pasta in triunghiuri mai mici sau mai mari mie imi plac cei mai mici sunt mai draguti,ii rulam pornind de la partea mai lata la cea mai ingusta ,si le asezam intr-o tava cu hartie care poate fi pusa in congelator;
Pt a avea un rezultat deosebit cornuletele vin congelate ;
A doua zii se scot se ung cu un amestec de1 galbenus ou+ 2 linguri de zahar+ o lingura de apa;
Se introduc in cuptor asa congelaati unsi cu ou in primele 20 minute la 200°C dupa care micsoram temperatura 180°C pt alte 5-10 minute!
Eu prefer sa-i coc simpli fara nici-o umplutura in mijloc iar dimineata ii umplu dupa gusturile fiecaruia:nutella,gem,crema dar sunt deliciosi si asa simpli!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii