autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Cornulete studentesti

Autor: Doina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
250 g untura,, 100 g zahar,, vanilie,, 3 oua,, 300 g faina,, praf de copt,, marmelada.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca untura cu zaharul si vanilia, apoi se adauga pe rand cele 3 oua iar la sfarsit faina cernuta proaspat si praful de copt stins cu zeama de lamaie.
Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus, care se intinde, se impatureste de cateva ori ca aluatul frantuzesc, fara a fi uns cu untura.
Ultima oara se intinde o foaie subtire, se taie patrate mari si din ele se fac triunghiuri . Pe fiecare triunghi se pune putina marmelada de caise amestecata cu nuci tocate si se ruleaza cornuletele din partea lata a triunghiului spre partea ingusta, apoi se pun la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete studentesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec cu zucchini si ciocolata

Chec cu zucchini si ciocolata

Punem intr-un castron faina, cacao, 1 lingurita praf de copt si sarea. Dam prin razatoare ciocolata

6 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
FELII DE BISCUITI SI ZMEURA

FELII DE BISCUITI SI ZMEURA

1.Continutul celor doua pachete de budinca de vanilie se amesteca cu 8 linguri zahar ,cu lichiorul

41 voturi    22 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g untura,
  • 100 g zahar,
  • vanilie,
  • 3 oua,
  • 300 g faina,
  • praf de copt,
  • marmelada.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Desert Trifle cu capsuni