Se freaca untura cu zaharul si vanilia, apoi se adauga pe rand cele 3 oua iar la sfarsit faina cernuta proaspat si praful de copt stins cu zeama de lamaie.
Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus, care se intinde, se impatureste de cateva ori ca aluatul frantuzesc, fara a fi uns cu untura.
Ultima oara se intinde o foaie subtire, se taie patrate mari si din ele se fac triunghiuri . Pe fiecare triunghi se pune putina marmelada de caise amestecata cu nuci tocate si se ruleaza cornuletele din partea lata a triunghiului spre partea ingusta, apoi se pun la cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii