autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cornuleţe umplute cu şuncă presată, caşcaval, kaizer sau cârnaţi.

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Ingrediente
Aluat: 2 căni untură, 1 cană lapte bătut/dulce, drojdie cât o nucă, 1/4 linguriţă sare, făină cât cuprinde pentru un aluat potrivit de tare (circa 800 g. - 1 kg.)., , Umplutură: 200 g. caşcaval, 100 g. şuncă, 100 g. kaizer sau cârnaţi tăiaţi bucăţele.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amestecă untura cu făina, se adaugă laptele în care s-au dizolvat drojdia şi sarea. Se frământă un aluat potrivit de tare. Se formează bile de aceeaşi mărime, din aluat, se presează, se pune o bucăţică de umplutură şi se rulează. Se pun în tava neunsă, se presară cu caşcaval ras când sunt scoase din cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuleţe umplute cu şuncă presată, caşcaval, kaizer sau cârnaţi." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de carne

Rulada de carne

1 kg. carne tocata se amesteca cu 2 oua crude,sare,piper si 2 felii de paine inmuiate in lapte(stoarse),compozitia

12 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Drob cu ficat de pui si ciuperci

Drob cu ficat de pui si ciuperci

Se taie ceapa mărunt si se căleşte de jumătate, apoi se adaugă ficatul feliuţe. Când îşî

12 voturi    7 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Interesanta reteta.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

    Gustoase!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Aluat: 2 căni untură
  • 1 cană lapte bătut/dulce
  • drojdie cât o nucă
  • 1/4 linguriţă sare
  • făină cât cuprinde pentru un aluat potrivit de tare (circa 800 g. - 1 kg.).
  • Umplutură: 200 g. caşcaval
  • 100 g. şuncă
  • 100 g. kaizer sau cârnaţi tăiaţi bucăţele.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Interesanta reteta.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Piftie cu mujdei