autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cornuleţe umplute cu şuncă presată, caşcaval, kaizer sau cârnaţi.

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Ingrediente
Aluat: 2 căni untură, 1 cană lapte bătut/dulce, drojdie cât o nucă, 1/4 linguriţă sare, făină cât cuprinde pentru un aluat potrivit de tare (circa 800 g. - 1 kg.)., , Umplutură: 200 g. caşcaval, 100 g. şuncă, 100 g. kaizer sau cârnaţi tăiaţi bucăţele.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amestecă untura cu făina, se adaugă laptele în care s-au dizolvat drojdia şi sarea. Se frământă un aluat potrivit de tare. Se formează bile de aceeaşi mărime, din aluat, se presează, se pune o bucăţică de umplutură şi se rulează. Se pun în tava neunsă, se presară cu caşcaval ras când sunt scoase din cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuleţe umplute cu şuncă presată, caşcaval, kaizer sau cârnaţi." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob din pulpa de porc si vitel

Drob din pulpa de porc si vitel

Fierbem mai intai ouale,cel putin 10 sau 15 minute si apoi le lasam in apa rece.Separat tocam toate

11 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Boccelute cu pui si legume

Boccelute cu pui si legume

1.Se spala si se sterg legumele ,apoi se taie rosia cubulete,ceapa se taie julien,morcovul si telina

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Interesanta reteta.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

    Gustoase!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Aluat: 2 căni untură
  • 1 cană lapte bătut/dulce
  • drojdie cât o nucă
  • 1/4 linguriţă sare
  • făină cât cuprinde pentru un aluat potrivit de tare (circa 800 g. - 1 kg.).
  • Umplutură: 200 g. caşcaval
  • 100 g. şuncă
  • 100 g. kaizer sau cârnaţi tăiaţi bucăţele.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Interesanta reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Ananas umplut