Bune pentru cafea.
In bolul de la mixer punem margarina si zahar si batem bine. Adaugam ouale unu cate unu amestecand continuu. Adaugam lapte si faina amestecata cu praf de copt si vanilia si framantam. Dam cornuletelor ce forma dorim. Le punem in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou. Preincalzim cuptorul la 200 de grade si coacem pentru 25 de minute.
**** Daca doriti cornulete cu ciocolata inlocuim 4 linguri de faina (din 1 kg) cu 4 linguri de cacao cernuta. Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii