Fiecare corn si
fiecare crenvurst se taie in doua pe lat. Jumatatile
de corn se scobesc de miez, se pune in fiecare
jumatate cite o bucatica mica de unt si se introduce
cite o jumatate de crenvurst, in asa fel ca sa intre
cit mai mult in corn. Partea taiata trebuie sa fie
inauntru. Se asaza cele 12 jumatati de corn pe o
tava unsa cu unt si se tin la cuptor timp de 10-15
minute.
Se servesc calde, imediat dupa ce au fost scoase din cuptor
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii