Topiti margarina intr-o cratita,la foc mic,dupa ce margarina sa topit il luati de pe foc si adaugati zaharul si amestecati bine.Intr-un bol bateti ouale,sarea si drojdiasa nu se faca cocoloase.Adaugati margarina si zaharul la amestecul de oua si drojdie,amestecati bine.Dupa aceea adaugati si laptele.Adaugati faina si framantati un aluat moale care sa nu se lipeasca de maini.Impartiti aluatul in 4 bile, fiecare bila se intinde in forma de cerc si se taie in 8.La marginea fiecarei fasii puneti gemul si rulati.Cornurile se aranjeaza in tava si se lasa 20 min sa mai creasca dupa aceea se ung cu ou.Se baga la cuptor pana se rumenesc.POFTA BUNA!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii