Cornuri cu Nutella

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie
Cornuri cu Nutella

Ingrediente

  • 3 oua
  • 500 ml lapte
  • 42 g drojdie
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 200g ulei
  • esente
  • nuca de cocos
  • Nutella

Mod de preparare

Drojdia se amesteca cu zaharul,ouale, putina faina si laptele caldut si se lasa 30 minute la dospit.

Dupa ce si-a marit volumul,se pun uleiul si esentele ( puteti pune ce esente va plac).

Se ia la framantat precum cozonacul, adaugandu-se pe parcurs faina cat sa iasa un aluat elastic.

Se intinde o foaie care se portioneaza. Deasupra fiecarui triunghi se pune cate o lingurita de Nutella. Se ruleaza, formandu-se cornurile.

Se pun in tava neunsa si se coc la 180C.

Separat, se face un sirop din 1 cana zahar si 1 cana apa. Cand se mai raceste siropul, se pune esenta de vanilie.

Dupa ce scoatem din cuptor cornurile, le trecem prin sirop si apoi prin nuca de cocos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise