Drojdia se amesteca cu zaharul,ouale, putina faina si laptele caldut si se lasa 30 minute la dospit.
Dupa ce si-a marit volumul,se pun uleiul si esentele ( puteti pune ce esente va plac).
Se ia la framantat precum cozonacul, adaugandu-se pe parcurs faina cat sa iasa un aluat elastic.
Se intinde o foaie care se portioneaza. Deasupra fiecarui triunghi se pune cate o lingurita de Nutella. Se ruleaza, formandu-se cornurile.
Se pun in tava neunsa si se coc la 180C.
Separat, se face un sirop din 1 cana zahar si 1 cana apa. Cand se mai raceste siropul, se pune esenta de vanilie.
Dupa ce scoatem din cuptor cornurile, le trecem prin sirop si apoi prin nuca de cocos.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii