Drojdia se amesteca cu zaharul,ouale, putina faina si laptele caldut si se lasa 30 minute la dospit.
Dupa ce si-a marit volumul,se pun uleiul si esentele ( puteti pune ce esente va plac).
Se ia la framantat precum cozonacul, adaugandu-se pe parcurs faina cat sa iasa un aluat elastic.
Se intinde o foaie care se portioneaza. Deasupra fiecarui triunghi se pune cate o lingurita de Nutella. Se ruleaza, formandu-se cornurile.
Se pun in tava neunsa si se coc la 180C.
Separat, se face un sirop din 1 cana zahar si 1 cana apa. Cand se mai raceste siropul, se pune esenta de vanilie.
Dupa ce scoatem din cuptor cornurile, le trecem prin sirop si apoi prin nuca de cocos.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii