Toate acestea le framinti bine si le portionezi ca pe niste galusti.Le pui la rece.A doua zi,albusurile le bati spuma cu 100g zahar si 250g nuca macinata si le pui in cornulete.Le poti umple si cu finetti sau dulceata.Deasupra le ungi cu ou si apoi le dai la cuptor.Dintr-o portie ies aproximativ 50 de cornuri.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii