Cornuri fragede

Timp pregatire
1380 minute
Complexitate
redusa
Cornuri fragede

Ingrediente

  • 1kg faina
  • 1pachet margarina
  • 200g untura
  • lapte cu drojdie(1cana de lapte si 50g drojdie)
  • coaja de lamiie
  • 4 galbenusuri
  • 150 zahar(in loc de untura puteti sa puneti tot margarina).

Mod de preparare

Toate acestea le framinti bine si le portionezi ca pe niste galusti.Le pui la rece.A doua zi,albusurile le bati spuma cu 100g zahar si 250g nuca macinata si le pui in cornulete.Le poti umple si cu finetti sau dulceata.Deasupra le ungi cu ou si apoi le dai la cuptor.Dintr-o portie ies aproximativ 50 de cornuri.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise