autor:

Fara foto

» » Prajituri

CORNURI PUFOASE "A LA SIMONA"

Autor: Iuliana Preda (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 martie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuliana Preda (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 martie 2006

Ingrediente
1/2 L lapte batut, 1 pachet margarina unirea, 3 oua, 5 linguri zahar, 1 virf de cutit sare, 4 plicuri zahar vanilat, 50g drojdie, faina cit cuprinde ( putin peste 1 kg.), UMPLUTURA, gem sau brinza

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

34 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele formindu-se un aluat.Se lasa la dospit.
Dupa ce s-a dospit coca se ia si se imparte in 7 parti egale. Se intind foaie rotunda.se taie in 8 buc.Se umplu si se ruleaza.
Se dau cu ou pe deasupra. Se mai lasa putin la crescut. Intre timp se incinge cuptorul. Se dau la cuptor la foc mic cca 15\'. ( se aseaza in tava cu spatiu intre ele prntru ca mai cresc si sa nu se lipeasca)
Daca ti-a placut reteta noastra "CORNURI PUFOASE "A LA SIMONA"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Pandispan cu migdale si chantilly

Pandispan cu migdale si chantilly

Incalzim cuptorul 175-180°C,separam albusurile de galbenusuri,amestecam galbenusurile cu zaharul

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Tort imbracat in Crema Caramel

Tort imbracat in Crema Caramel

Blatul: Separati albusurile de galbenusuri. Albusurile le bateti spuma, cand incep sa se intareasca

5 voturi    6 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich Maker

- 15 %
149.99 lei
127.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Alexe Sorin

    Alexe Sorin (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2012

    reteta e super buna, incercati si nu ve-ti regreta.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

34 voturi

Ingrediente

  • 1/2 L lapte batut
  • 1 pachet margarina unirea
  • 3 oua
  • 5 linguri zahar
  • 1 virf de cutit sare
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 50g drojdie
  • faina cit cuprinde ( putin peste 1 kg.)
  • UMPLUTURA
  • gem sau brinza

Raporteaza reteta

Alexe Sorin

Alexe Sorin (Chef de cuisine)

reteta e super buna, incercati si nu ve-ti regreta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Eclere cu crema de vanilie Eclere cu crema de vanilie

Punem la fiert apa, uleiul si un praf de sare. Cand da in clocot dam deoparte si punem toata faina si amestecam bine pana cand se omogenizeaza.

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu afine si lavanda Prajitura cu afine si lavanda

Se prepara blatul din albusurile batute cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intaresc; se adauga galbenusul frecat un pic cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Placinta cu branza