Se amesteca toate ingredientele formindu-se un aluat.Se lasa la dospit.
Dupa ce s-a dospit coca se ia si se imparte in 7 parti egale. Se intind foaie rotunda.se taie in 8 buc.Se umplu si se ruleaza.
Se dau cu ou pe deasupra. Se mai lasa putin la crescut. Intre timp se incinge cuptorul. Se dau la cuptor la foc mic cca 15\'. ( se aseaza in tava cu spatiu intre ele prntru ca mai cresc si sa nu se lipeasca)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii