autor:

Fara foto

» » Prajituri

CORNURI PUFOASE "A LA SIMONA"

Autor: Iuliana Preda (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 martie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuliana Preda (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 martie 2006

Ingrediente
1/2 L lapte batut, 1 pachet margarina unirea, 3 oua, 5 linguri zahar, 1 virf de cutit sare, 4 plicuri zahar vanilat, 50g drojdie, faina cit cuprinde ( putin peste 1 kg.), UMPLUTURA, gem sau brinza

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

34 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele formindu-se un aluat.Se lasa la dospit.
Dupa ce s-a dospit coca se ia si se imparte in 7 parti egale. Se intind foaie rotunda.se taie in 8 buc.Se umplu si se ruleaza.
Se dau cu ou pe deasupra. Se mai lasa putin la crescut. Intre timp se incinge cuptorul. Se dau la cuptor la foc mic cca 15\'. ( se aseaza in tava cu spatiu intre ele prntru ca mai cresc si sa nu se lipeasca)
Daca ti-a placut reteta noastra "CORNURI PUFOASE "A LA SIMONA"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

7 voturi    4 comentarii
35 min
Prajituri
Chinezoaica

Chinezoaica

Mixam untul moale cu zahar, pana devine ca o spuma cremoasa. Adaugam si faina amestecata in prealabil

52 voturi    17 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Alexe Sorin

    Alexe Sorin (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2012

    reteta e super buna, incercati si nu ve-ti regreta.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

34 voturi

Ingrediente

  • 1/2 L lapte batut
  • 1 pachet margarina unirea
  • 3 oua
  • 5 linguri zahar
  • 1 virf de cutit sare
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 50g drojdie
  • faina cit cuprinde ( putin peste 1 kg.)
  • UMPLUTURA
  • gem sau brinza

Raporteaza reteta

Alexe Sorin

Alexe Sorin (Chef de cuisine)

reteta e super buna, incercati si nu ve-ti regreta.

Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Samba cu crusta de nuci Samba cu crusta de nuci

Se dau biscuitii la robot, apoi se framanta cu untul si miezul de nuca maruntit. Se intinde in forma de tort, in strat uniform, presat

0 voturi    0 comentarii
99h 45 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu caise Prajitura cu caise

Se freaca galbenusurile cu zahar, pana se albesc si-si dubleaza volumul, se adauga ulei cate putin, apoi iaurtul, coaja de lamaie,faina

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Prajitura cu nectarine