CORNURI PUFOASE "A LA SIMONA"

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 L lapte batut
  • 1 pachet margarina unirea
  • 3 oua
  • 5 linguri zahar
  • 1 virf de cutit sare
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 50g drojdie
  • faina cit cuprinde ( putin peste 1 kg.)
  • UMPLUTURA
  • gem sau brinza

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele formindu-se un aluat.Se lasa la dospit.

Dupa ce s-a dospit coca se ia si se imparte in 7 parti egale. Se intind foaie rotunda.se taie in 8 buc.Se umplu si se ruleaza.

Se dau cu ou pe deasupra. Se mai lasa putin la crescut. Intre timp se incinge cuptorul. Se dau la cuptor la foc mic cca 15\'. ( se aseaza in tava cu spatiu intre ele prntru ca mai cresc si sa nu se lipeasca)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise