Cornuri umplute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Cornuri umplute

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane: 4 cornuri sau chifle rotunde
  • 2 rosii
  • 200g salam sau sunca afumata
  • 2 oua
  • 50-60g unt
  • 4 felii de branza topita.

Mod de preparare

Cornurilor li se taie un capac si se scobesc de miez. Rosiile se taie in cuburi mici, salamul deasemenea. Ouale se bat ca pentru omleta, branza topita se taie felii(fiecare felie in 3 fasii,daca folositi cornuri sau chifle lunguiete) iar daca folositi din cele rotunde branza topita ramane felii intregi. Dupa ce s-au scobit cornurile de meiz se ung inauntru cu unt si se dau la cuptor pentru 5 minute asezate intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dupa cele 5 minute, se scot si se toarna inauntrul lor, ouale batute, cuburile de rosii, salamul taiat si deasupra se pun feliile de branza topita. Se aseaza peste fiecare corn(chifla) capacul si se mai dau la cuptor inca 10 minute.

Reteta o am de pe blogul Oanei cu multumirile de rigoare!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor