autor:

Czompa

» » Aperitive

Cornuri umplute

Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 septembrie 2009

Ingrediente
Pentru 4 persoane: 4 cornuri sau chifle rotunde, 2 rosii, 200g salam sau sunca afumata, 2 oua, 50-60g unt, 4 felii de branza topita.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cornurilor li se taie un capac si se scobesc de miez. Rosiile se taie in cuburi mici, salamul deasemenea. Ouale se bat ca pentru omleta, branza topita se taie felii(fiecare felie in 3 fasii,daca folositi cornuri sau chifle lunguiete) iar daca folositi din cele rotunde branza topita ramane felii intregi. Dupa ce s-au scobit cornurile de meiz se ung inauntru cu unt si se dau la cuptor pentru 5 minute asezate intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dupa cele 5 minute, se scot si se toarna inauntrul lor, ouale batute, cuburile de rosii, salamul taiat si deasupra se pun feliile de branza topita. Se aseaza peste fiecare corn(chifla) capacul si se mai dau la cuptor inca 10 minute.
Reteta o am de pe blogul Oanei cu multumirile de rigoare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cornuri dulci umplute

Cornuri dulci umplute

Intr-un bol se toarna apa calduta si in ea se adauga zaharul si plicul de drojdie si se amesteca

10 voturi    8 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Cornuri bicolore de post umplute cu crema de nuca si rahat

Cornuri bicolore de post umplute cu crema de nuca si rahat

Chiar si in zilele de post putem lua la pachetel ceva dulce si usor de facut! Pentru aluat: Drojdia

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

    cRED CA E UN SANDWICH PLACUT!

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

    Interesant.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

    Foarte bună!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane: 4 cornuri sau chifle rotunde
  • 2 rosii
  • 200g salam sau sunca afumata
  • 2 oua
  • 50-60g unt
  • 4 felii de branza topita.

Raporteaza reteta

Retete
de Czompa
Carnaciori in aluat

Carnaciori in aluat

Se decongeleaza aluatul de foietaj dupa care se intinde intr-o foaie subtire. Se taie carnaciorii

2 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Oua umplute pane

Oua umplute pane

Se fierb 5 oua timp de 10 minute pentru a fi tari. Se curata de coaja si se taie fiecare in 2. Se

3 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Pui umplut

Pui umplut

Se curata bine puiul. Ficatul de pui (crud) se da prin robot sau masina de tocat dupa care se prajeste

1 vot    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

zana b. (Chef de cuisine)

cRED CA E UN SANDWICH PLACUT!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Minisufleuri cu ierburi aromatice și parmezan