Ingrediente
1 kg faina, 100 g drojdie, 5 linguri zahar, 1 lingurita sare, 200 ml ulei, 500 ml lapte cald, fineti, pentru sirop, 200 g zahar, 200 ml apa, decor, nuca de cocos/ zahar pudra
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
0 voturi
Mod de preparare
Se framanta foarte bine si se lasa la dospit aproximativ o jumatate de ora.Dupa ce a dospit,se ia putin cate putin aluat si se intnde o foaie de 0,5 cm grosime aproximativ...Se formeaza 6-8 triunghiuri pe care se aseaza cu lingurita fineti,iar apoi se ruleaza si se aseaza in tava de copt.
Se da la cuptor pentru 20 minute.
Siropul
Se pune zaharul si apa la fiert si se amesteca pana s'a topit zaharul.
Se da fiecare cornulet prin sirop,dupa care se presara nuca de cocos sau zahar pudra dupa preferinta.
pofta buna!