autor:

Anonim

» » Aperitive

Costita de Porc cu palinca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
1 kg costite porc, 4 catei usturoi, 150 ml vin alb, 2 lingurite miere albine, 50 ml palinca (tuica), sare,, piper,, delikat, 100 ml ulei ptr prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Costitele le portionam apoi le condimentam cu sare, piper si delikat. Punem 100 ml ulei si prajim costitele condimentate pe ambele parti.

Intr-un pahar preparam urmatorul amestec: 2 lingurite miere de albine, 50 ml palinca. Amestecam bine pana mierea se dizolva in palinca apoi turnam peste carne, in acelasi timp punem si cei 150 ml vin peste. Adaugam si usturoiul taiat felii si apoi turnam apa cat sa acopere bine carnea.

Se acopera vasul cu un capac si se lasa la fiert pana scade zeama si ajunge pe untura. Daca carnea nu e fiarta se mai poate adauga apa. Se mai potriveste gustul cu sare daca e nevoie.

Se serveste cu piure de cartofi alaturi mergand la fel de bine o salata de rosii .
Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de Porc cu palinca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Micul dejun arab-5.Ridichi albe murate( pentru Ade)

Micul dejun arab-5.Ridichi albe murate( pentru Ade)

Ridichile se curata de coaja si se spala. Se taie in functie de marime in sferturi sau optima si

10 voturi    4 comentarii
48h
Aperitive
Ciuperci la placa cu sos de otet

Ciuperci la placa cu sos de otet

Cu o seara inainte pregatim sosul de otet.Intr-un bidonas adaugam otetul de mere,uleiul de masline

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg costite porc
  • 4 catei usturoi
  • 150 ml vin alb
  • 2 lingurite miere albine
  • 50 ml palinca (tuica)
  • sare,
  • piper,
  • delikat
  • 100 ml ulei ptr prajit

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Samosa cu naut