autor:

Anonim

» » Aperitive

Costite de Porc la cuptor

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
1 kg costite porc, 4 catei usturoi, 150 ml vin alb, 2 lingurite miere albine, 50 ml palinca (tuica), sare,, piper,, delikat, 100 ml ulei ptr prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Costitele le portionam apoi le condimentam cu sare, piper si delikat. Punem 100 ml ulei si prajim costitele condimentate pe ambele parti.

Intr-un pahar preparam urmatorul amestec: 2 lingurite miere de albine, 50 ml palinca. Amestecam bine pana mierea se dizolva in palinca apoi turnam peste carne, in acelasi timp punem si cei 150 ml vin peste. Adaugam si usturoiul taiat felii si apoi turnam apa cat sa acopere bine carnea.

Se acopera vasul cu un capac si se lasa la fiert pana scade zeama si ajunge pe untura. Daca carnea nu e fiarta se mai poate adauga apa. Se mai potriveste gustul cu sare daca e nevoie.

Se serveste cu piure de cartofi alaturi mergand la fel de bine o salata de rosii .
Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de Porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Mic-dejun cu oua in ardei

Mic-dejun cu oua in ardei

Prima data ardeii se spala. Dupa care se taie rondele. Apoi, intr-o tigaie, se pune un strop de

5 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Flori de carnati cabanos

Flori de carnati cabanos

Taiati carnatii in bucati de 8-10 cm lungime. Pentru a obtine aspectul special de flori fiecare bucata

12 voturi    3 comentarii
10 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 1 kg costite porc
  • 4 catei usturoi
  • 150 ml vin alb
  • 2 lingurite miere albine
  • 50 ml palinca (tuica)
  • sare,
  • piper,
  • delikat
  • 100 ml ulei ptr prajit

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pastel cu carne si vanata