Cosulete

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Foaie:
  • -400 gr. faina
  • -250 gr. margarina
  • -150 gr. zahar
  • -4 oua(numai galbenusurile)
  • -praf de copt
  • Crema:
  • -3 albusuri
  • -150 gr. zahar
  • -150 gr. nuci macinate

Mod de preparare

Foaie:

Se freaca margarina cu zaharul,se adauga galbenusurile si apoi faina in care s-a incorporat praful de copt.Se face o coca din care se rup bilute potrivite si se pun in forme mici ca cele pentru briose pe care le ungeti in prealabil cu unt.

Crema:

Albusurile se bat spuma cu zaharul si nucile macinate.Se pune in cosulete gem,se adauga bezeaua de albus,apoi se dau la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise