Ananasul se scobeste in interior cu ajutorul unui ustensil special;-se scot felii de ananas. Pepenele galben se taie pe jumatate,se scot samburii,se taie jumatate in felii subtiri,iar cealalta jumatate se scobeste cu ajutorul unei lingurite,sau o lingura speciala pt inghetata,se scot mingiute de pepene galben.
Piersica se taie feliute, pepenele se tie cuburi,triunghiuri. Se decoreaza pepenele galben,rosu,piersica si capsuna pe o scobtoare.
In cosuletul de ananas se umple cu hartie de aluminiu,dupa care se umple cu pepene rosu,felii de pepene galben si scobitorile care se infing in coaja de ananas.
Pofta buna!
Puteti folosi aceste cosulete ca decor pt mesele festive,sarbatori,sau pur si simplu,garnitura pt pui :)
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii