Ananasul se scobeste in interior cu ajutorul unui ustensil special;-se scot felii de ananas. Pepenele galben se taie pe jumatate,se scot samburii,se taie jumatate in felii subtiri,iar cealalta jumatate se scobeste cu ajutorul unei lingurite,sau o lingura speciala pt inghetata,se scot mingiute de pepene galben.
Piersica se taie feliute, pepenele se tie cuburi,triunghiuri. Se decoreaza pepenele galben,rosu,piersica si capsuna pe o scobtoare.
In cosuletul de ananas se umple cu hartie de aluminiu,dupa care se umple cu pepene rosu,felii de pepene galben si scobitorile care se infing in coaja de ananas.
Pofta buna!
Puteti folosi aceste cosulete ca decor pt mesele festive,sarbatori,sau pur si simplu,garnitura pt pui :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii