Cosulete cu fructe tropicale

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Cosulete cu fructe tropicale

Ingrediente

  • 1 ananas
  • -pepene galben
  • -pepene rosu
  • -capsuni
  • -piersici
  • -2-3 scobitori lungi

Mod de preparare

Ananasul se scobeste in interior cu ajutorul unui ustensil special;-se scot felii de ananas. Pepenele galben se taie pe jumatate,se scot samburii,se taie jumatate in felii subtiri,iar cealalta jumatate se scobeste cu ajutorul unei lingurite,sau o lingura speciala pt inghetata,se scot mingiute de pepene galben.

Piersica se taie feliute, pepenele se tie cuburi,triunghiuri. Se decoreaza pepenele galben,rosu,piersica si capsuna pe o scobtoare.

In cosuletul de ananas se umple cu hartie de aluminiu,dupa care se umple cu pepene rosu,felii de pepene galben si scobitorile care se infing in coaja de ananas.

Pofta buna!

Puteti folosi aceste cosulete ca decor pt mesele festive,sarbatori,sau pur si simplu,garnitura pt pui :)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise