Ciupercile se curata, se spala si apoi se lasa la scurs; broccoli se desface in buchetele, se spala in jet de apa rece si se pune la fiert pentru 10 minute in apa clocotita si sarata. Ciupercile se pun la fript fara codite, la foc mic, pe tabla sau gratar. Broccoli fiert se scurge de apa si dupa ce s-a mai racit se se paseaza cu blenderul; pasta obtinuta se amesteca cu untul, smantana si branza adaugandu-se sare daca este nevoie. Ardeiul se curata de cotor si nervurile interioare, se spala si se taie fasii. Fiecare palarie de ciuperca se umple cu pasta de broccoli si branza si se decoreaza cu fasiile de ardei formand cosulete. Se servesc cu smantana.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii