autor:

Fara foto

» » Aperitive

cosulete cu pasta de broccoli

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 mai 2008

Ingrediente
12 ciuperci50 gr unt50 smintina50 brinza de burduf 300 broccoli sare

Dificultate: Ridicata Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

pui ciupercile la fript pe tabla sau plita ,desfaci broccoli daca e proaspat in bucatele mici si-l pui la fiert in apa cu sare.pasesi broccoli dupa ce s-a fiert si racorit putin si iei ciupercile dupa tava cand sunt gata.amesteci pasta de brocoli cu unt scos din vreme din frigidersa fie cat mai moalesmintina si branza.daca mai e nevoie mai pui sare.umpli fiecare ciuperca cu pasta de broccolisi brinza si o decorezi cu ardei si servesti cu smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "cosulete cu pasta de broccoli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Triunghiuri cu foietaj-foi si branza

Triunghiuri cu foietaj-foi si branza

Se preincalzeste cuptorul si se lasa foile de foietaj la dezghetat. Dintr-o foaie de foietaj obtinem

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
Rulouri de clatite cu sunca si branzeturi

Rulouri de clatite cu sunca si branzeturi

Clatitele: Ouale le batem spuma cu un praf de sare. Incorporam uleiul de masline, iaurtul, apoi

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 12 ciuperci50 gr unt50 smintina50 brinza de burduf 300 broccoli sare

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
“Labaneh” cu chili-“Labaneh harra”