pui ciupercile la fript pe tabla sau plita ,desfaci broccoli daca e proaspat in bucatele mici si-l pui la fiert in apa cu sare.pasesi broccoli dupa ce s-a fiert si racorit putin si iei ciupercile dupa tava cand sunt gata.amesteci pasta de brocoli cu unt scos din vreme din frigidersa fie cat mai moalesmintina si branza.daca mai e nevoie mai pui sare.umpli fiecare ciuperca cu pasta de broccolisi brinza si o decorezi cu ardei si servesti cu smintina.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii