autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Cosulete cu zmeura cu mascarpone

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
150g zmeura, 8 linguri Mascarpone, 4 cosulete ca cele de tarte, o lingura felii de migdale prajite

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

2 voturi

Mod de preparare

Pastreaza cateva bucati de zmeura pentru decor. Se pune restul de zmeura intr-un vas si se zdrobesc usor cu furculita. Se amesteca zmeura cu crema Mascarpone si se umple cosuletele cu aceasta compozitie. Se decoreaza cu zmeura, migdale si se serveste imediat. Nu necesita coacere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu zmeura cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Grea de ciocolata cu stafide si nuca

Grea de ciocolata cu stafide si nuca

Recomandare pentru iubitorii de ciocolata, o combinatie de arome: ghimbir, cardamon,ciocolata si

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Baclava

Baclava

Umplutura:Se amesteca 250gr.zahar,400gr.nuci tocate cu cutitul,100gr.nuci tocate la masina,un pliculet

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

2 voturi

Ingrediente

  • 150g zmeura
  • 8 linguri Mascarpone
  • 4 cosulete ca cele de tarte
  • o lingura felii de migdale prajite

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
CREMA DE ZAHAR ARS