autor:

frunza janet

» » Aperitive

Cosulete de cartofi cu brinza si somon

Autor: frunza janet (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 decembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: frunza janet (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 decembrie 2011

Ingrediente
pentru 30 buc., -4 cartofi potriviti de mari, -3 oua, -3 linguri de faina, -sare si piper, -pasta de branza, -somon afumat, -marar

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Cartofii spalati si curatati de coaja ii dam prin razatoare (eu i-am taiat felii subtiri si apoi julien),ii punem intr-un bol ,spargem ouale ,adaugam faina ,sarea ,piperul si amestecam bine.
Cu acest amestec vom umple formele de briose, dand forma de cuib.
trebuie sa folosim forme nu prea adanci.
Le punem la cuptorul incins de dinainte,la foc mediu, cam 7-10 min. Nu lasam prea mult, cartofii de pe margini se ard prea tare.
Cand sunt gata,le scoatem din forma si lasam sa se raceasca.
Cat se racesc cosuletele, daca nu avem crema de branza cumparata, o vom pregati in casa.
Eu am pregatit din telemea de vaci, data prin razatoare, am pus si unt, am amestecat bine si la urma am adaugat o legatura de marar, tocat marunt.
Cu pasta asta ,cu posul am umplut cosuletele si am pus un "mot" de somon afumat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete de cartofi cu brinza si somon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Sos de branza cu ceapa verde

Sos de branza cu ceapa verde

Amestecati toate cu sare si piper.

1 vot    0 comentarii
5 min
Aperitive cu brinza
Telemea in ulei de masline

Telemea in ulei de masline

Am umplut un borcanel cu telemeaua taiata cubulete, intre care am intercalat rondele de ardei iute,

11 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • frunza janet

    frunza janet (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2011

    Multumesc,Mihaela!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2011

    Delicioase! 5***** pentru eleganta prezentarii! La fav...

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • pentru 30 buc.
  • -4 cartofi potriviti de mari
  • -3 oua
  • -3 linguri de faina
  • -sare si piper
  • -pasta de branza
  • -somon afumat
  • -marar

Raporteaza reteta

Retete
de frunza janet
Inghetata coapta

Inghetata coapta

Se face un pandispan (sau folositi biscuiti rotunzi), apoi il decupam cercuri. Pe acest biscuite

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Inghetate
Prajitura cu mac, nuci caramelizate si portocale

Prajitura cu mac, nuci caramelizate si portocale

Intr-un bol punem faina, macul, praful de copt si un praf de sare. In alt vas punem la topit margarina,

10 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pulpe false de pui

Pulpe false de pui

Mai intai am facut aluatul: am pus apa,uleiul si praful de sare si apoi faina,l-am framantat bine

14 voturi    5 comentarii
45 min
Aperitive

frunza janet (Chef de cuisine)

Multumesc,Mihaela!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu branza