autor:

frunza janet

» » Aperitive

Cosulete de cartofi cu brinza si somon

Autor: frunza janet (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 decembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: frunza janet (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 decembrie 2011

Ingrediente
pentru 30 buc., -4 cartofi potriviti de mari, -3 oua, -3 linguri de faina, -sare si piper, -pasta de branza, -somon afumat, -marar

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Cartofii spalati si curatati de coaja ii dam prin razatoare (eu i-am taiat felii subtiri si apoi julien),ii punem intr-un bol ,spargem ouale ,adaugam faina ,sarea ,piperul si amestecam bine.
Cu acest amestec vom umple formele de briose, dand forma de cuib.
trebuie sa folosim forme nu prea adanci.
Le punem la cuptorul incins de dinainte,la foc mediu, cam 7-10 min. Nu lasam prea mult, cartofii de pe margini se ard prea tare.
Cand sunt gata,le scoatem din forma si lasam sa se raceasca.
Cat se racesc cosuletele, daca nu avem crema de branza cumparata, o vom pregati in casa.
Eu am pregatit din telemea de vaci, data prin razatoare, am pus si unt, am amestecat bine si la urma am adaugat o legatura de marar, tocat marunt.
Cu pasta asta ,cu posul am umplut cosuletele si am pus un "mot" de somon afumat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete de cartofi cu brinza si somon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Placinta cu spanac si telemea de oaie

Placinta cu spanac si telemea de oaie

Spalam frunzele de spanac si le oparim cateva minute ,apoi il scurgem si il tocam marunt. Taiem

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu brinza
Placinta cu branza in tava de paine

Placinta cu branza in tava de paine

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca maiaua.

4 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Alexandra , 07 iulie 2018

    O ideie minunata, o intoduc in caietul meu de retete.Felicitari!

  • frunza janet

    frunza janet (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2011

    Multumesc,Mihaela!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2011

    Delicioase! 5***** pentru eleganta prezentarii! La fav...

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • pentru 30 buc.
  • -4 cartofi potriviti de mari
  • -3 oua
  • -3 linguri de faina
  • -sare si piper
  • -pasta de branza
  • -somon afumat
  • -marar

Raporteaza reteta

Retete
de frunza janet
Inghetata coapta

Inghetata coapta

Se face un pandispan (sau folositi biscuiti rotunzi), apoi il decupam cercuri. Pe acest biscuite

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Inghetate
Prajitura cu mac, nuci caramelizate si portocale

Prajitura cu mac, nuci caramelizate si portocale

Intr-un bol punem faina, macul, praful de copt si un praf de sare. In alt vas punem la topit margarina,

10 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pulpe false de pui

Pulpe false de pui

Mai intai am facut aluatul: am pus apa,uleiul si praful de sare si apoi faina,l-am framantat bine

14 voturi    5 comentarii
45 min
Aperitive

Alexandra

O ideie minunata, o intoduc in caietul meu de retete.Felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Briose turnulet