Cartofii necuratati de coaja se spala si se fasoneaza prin taierea unui capat, in asa fel incat dupa ce s-au copt sa stea vertical. Cand sunt calzi, se taie un capac si se scobesc in interior, pentru ca inauntru sa incapa un ou.In fiecare cartof se pune putin unt, se sparge un ou, se presara sare si piper si se acopera cu smantana. Deasupra se pune patrunjel verde. Se dau la cuptor la foc mediu timp de 15 minute. Se servesc fierbinti.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii