Cartofii necuratati de coaja se spala si se fasoneaza prin taierea unui capat, in asa fel incat dupa ce s-au copt sa stea vertical. Cand sunt calzi, se taie un capac si se scobesc in interior, pentru ca inauntru sa incapa un ou.In fiecare cartof se pune putin unt, se sparge un ou, se presara sare si piper si se acopera cu smantana. Deasupra se pune patrunjel verde. Se dau la cuptor la foc mediu timp de 15 minute. Se servesc fierbinti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii