Sfaramati biscuitii pana obtineti un pesmet fin.Amestecati pesmetul cu untul topit si cu laptele. Cand compozitia este omogenizata,tapetati niste forme de savarina cu unt. Compozitia se pune in strat uniform. Coaceti aceste cosulete la foc potrivit. Scoateti-le din tavita cat sunt calde si lasati-le la racit. Intre timp,spalati fructele si taiati-le in jumatati. Umpleti cosuletele cu mascarpone sau crema de branza si ornati cu fructe si frunze de menta.
Reteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mereReteta de ciorba de peste. Ciorba de peste reteta simpla. Reteta de bors de peste. Retete cu peste.
Ciorba de pestePentru bezea mixam cele 4 albusuri cu un praf de sare pana devin spuma, apoi adaugam cate o lingura din zahar pana il terminam.
Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutuiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii