autor:

autor

» » Aperitive

Cosulete de parizer

    Reteta postata pe: 15 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 15 aprilie 2005

Ingrediente
Parizer, unt sau ulei, oua, ciuperci, etc., Castraveti sau gogosari acri, salata verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se taie parizerul necuratat de coaja in felii de circa 5 mm grosime care se prajesc in ulei sau unt incins.
In timpul prajirii marginile se string formind un cosulet.
Acest cosulet se umple fie cu ciuperci calite, fie cu oua (ochiuri, omleta, jumari).
Se garniseste cu feliute de castraveti acri sau de gogosari.
Se servesc calde, pe un platou rotund, asezate pe frunze de salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete de parizer" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulouri cu branza si sunca

Rulouri cu branza si sunca

Lasam aluatul de foietaj la dezghetat , la temperatura camerei, de seara pina dimineata. Intindem

4 voturi    7 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Paine umpluta

Paine umpluta

Pieptul de pui se da prin masina de tocat, sau puteti folosi robotul de bucatarie. Ceapa se toaca

12 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • Parizer
  • unt sau ulei
  • oua
  • ciuperci
  • etc.
  • Castraveti sau gogosari acri
  • salata verde

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Drob de miel