autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

COSULETE DE ROSII CU PESTE

Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
150 g peste slab, 3 rosii, 2 linguri orez, 1/2 ceapa, 1 lingurita ulei, 2-3 fire patrunjel, 2 linguri iaurt, sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele si se fierbe in apa cu sare, iar in alt vas se fierbe orezul cu 1 ceasca de apa. Dupa ce a fiert, se scurge si se toaca pestele prin masina de tocat. Se trece ceapa curatata prin razatoarea mica, apoi se preseaza pentru a se obtine 1 lingurita de zeama. Se amesteca apoi pestele tocat cu orezul fiert, zeama de ceapa, verdeata tocata si un praf de sare. Se taie rosiilor un capacel, li se scoate miezul si se umplu cu compozitia de peste. Se trece miezul rosiilor prin sita. Se aseaza rosiile intrun vas, se pune si miezul pasat, se adauga iaurtul si uleiul si se da totul la cuptor pentru 10-15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "COSULETE DE ROSII CU PESTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute cu legume

Ciuperci umplute cu legume

Dupa ce au fost curatate si spalate, ciupercilor li se inlatura coditele. Ceapa se taie marunt si

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Polpettone de verdure

Polpettone de verdure

Cartofii si fasolea se dau prin masina de tocat(nu prin robotul de bucatarie);se amesteca cu ouale,cascaval

5 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 150 g peste slab
  • 3 rosii
  • 2 linguri orez
  • 1/2 ceapa
  • 1 lingurita ulei
  • 2-3 fire patrunjel
  • 2 linguri iaurt
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de PETRUTA CARMEN JAVLA
CHEC BRAN

CHEC BRAN

Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul

7 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul si se albesc,apoi se adauga

6 voturi    1 comentariu
24h
Torturi
spuma de fructe

spuma de fructe

Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se spala in strecuratoare, la un jet de apa

6 voturi    3 comentarii
20 min
Spume si creme dulci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv