Reteta postata pe: 27 mai 2008
Ingrediente
150 g peste slab, 3 rosii, 2 linguri orez, 1/2 ceapa, 1 lingurita ulei, 2-3 fire patrunjel, 2 linguri iaurt, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Se curata pestele si se fierbe in apa cu sare, iar in alt vas se fierbe orezul cu 1 ceasca de apa. Dupa ce a fiert, se scurge si se toaca pestele prin masina de tocat. Se trece ceapa curatata prin razatoarea mica, apoi se preseaza pentru a se obtine 1 lingurita de zeama. Se amesteca apoi pestele tocat cu orezul fiert, zeama de ceapa, verdeata tocata si un praf de sare. Se taie rosiilor un capacel, li se scoate miezul si se umplu cu compozitia de peste. Se trece miezul rosiilor prin sita. Se aseaza rosiile intrun vas, se pune si miezul pasat, se adauga iaurtul si uleiul si se da totul la cuptor pentru 10-15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "COSULETE DE ROSII CU PESTE" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Intr-un bol, se amesteca sucul de la lime (se trece printr-o strecuratoare), sarea, piperul, boiaua,
0 voturi
0 comentarii
34 min
Hribii se curata si se spala bine cu apa rece Se oparesc doar intr-un clocot in apa cu putina sare,dupa
4 voturi
11 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate