Ingrediente
400 gr foietaj (o foaie), 200 gr urda de vaci, 1 ardei kapia, rosu, 150 gr sunca presata, 2 oua, 1 lingura gris, sare, piper, rosii cherry
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
0 voturi
Mod de preparare
Asezam patratele in formele de briose adunandu-le mai mult catre interior, sa nu se reverse in timpul coacerii.
Taiem ardeiul in bucati, la fel si sunca presata.
Punem cate o lingura de urda in interiorul cosuletelor, apoi asezam aleatoriu, ardeiul si sunca presata.
Initial am vrut sa prepar niste pizzette pe foietaj, dar pentru ca mi-am achizitionat forme noi de silicon, pentru briose, totul s-a transformat in niste cosulete cu de toate.
Le-am umplut cam cu ce am avut eu prin frigider, dar se pot umple dupa gustul si imaginatia fiecaruia.
Foarte bune si de efect au fost, pentru cei care le-au servit!
Amestecam cele doua oua cu grisul, putina sare si putin piper si punem cate o lingura din acest amestec peste ingredientele din cosulete.
Deasupra asezam cate o rosie cherry.
Punem cosuletele intr-o tava pe care o dam la cuptor pentru 35 de minute la 180 de grade, sau pana cand se rumenesc bine cosuletele la exterior.
Noi le-am servit atat calde cat si reci cu patrunjel verde pe deasupra si ketchup, alaturi de o cana cu iaurt.
TIPS
- Grisul adaugat in oua, se va imprastia de fapt printre ingrediente si va absorbi lichidul pe care il va lasa branza in timpul tratamentului termic.