autor:

merisor

» » Aperitive

Cosulete din foietaj cu de toate

Autor: merisor (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 septembrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: merisor (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 septembrie 2016

Ingrediente
400 gr foietaj (o foaie), 200 gr urda de vaci, 1 ardei kapia, rosu, 150 gr sunca presata, 2 oua, 1 lingura gris, sare, piper, rosii cherry

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Intindem usor foaia de aluat, dezghetata complet si o taiem in patrate cam cat sa incapa in formele de briose. Mie mi-au iesit 12 patrate.



Asezam patratele in formele de briose adunandu-le mai mult catre interior, sa nu se reverse in timpul coacerii.



Taiem ardeiul in bucati, la fel si sunca presata.



Punem cate o lingura de urda in interiorul cosuletelor, apoi asezam aleatoriu, ardeiul si sunca presata.



Initial am vrut sa prepar niste pizzette pe foietaj, dar pentru ca mi-am achizitionat forme noi de silicon, pentru briose, totul s-a transformat in niste cosulete cu de toate.

Le-am umplut cam cu ce am avut eu prin frigider, dar se pot umple dupa gustul si imaginatia fiecaruia.

Foarte bune si de efect au fost, pentru cei care le-au servit!



Amestecam cele doua oua cu grisul, putina sare si putin piper si punem cate o lingura din acest amestec peste ingredientele din cosulete.



Deasupra asezam cate o rosie cherry.



Punem cosuletele intr-o tava pe care o dam la cuptor pentru 35 de minute la 180 de grade, sau pana cand se rumenesc bine cosuletele la exterior.



Noi le-am servit atat calde cat si reci cu patrunjel verde pe deasupra si ketchup, alaturi de o cana cu iaurt.





TIPS

- Grisul adaugat in oua, se va imprastia de fapt printre ingrediente si va absorbi lichidul pe care il va lasa branza in timpul tratamentului termic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete din foietaj cu de toate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Ieri am fost prin piata si erau niste ciuperci atit de frumoase incit nu am rezistat si am luat si

4 voturi    3 comentarii
40 min
Aperitive
Rulada de urzici

Rulada de urzici

Urzicile se curata de codite si apoi se spala in multe ape pana ne plictisim. Se scot cu mana urzicile

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400 gr foietaj (o foaie)
  • 200 gr urda de vaci
  • 1 ardei kapia
  • rosu
  • 150 gr sunca presata
  • 2 oua
  • 1 lingura gris
  • sare
  • piper
  • rosii cherry

Raporteaza reteta

Retete
de merisor
Rulouri cu crema de vanilie

Rulouri cu crema de vanilie

Untul impreuna cu untura le-am pus la topit. Faina am amestecat-o cu bicarbonatul si drojdia. Ouale

38 voturi    15 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Rulouri cu carnati afumati, piept de pui si bacon

Rulouri cu carnati afumati, piept de pui si bacon

Am desfacut pieptul de pui l-am spalat si l-am portionat in doua fiecare bucata, apoi l-am filat

22 voturi    18 comentarii
50 min
Retete de Craciun
Bilute din piscoturi, nuca si ciocolata

Bilute din piscoturi, nuca si ciocolata

Punem untul cu uleiul, ciocolata rupta, putina sare si zaharul intr-un vas, la foc incet pana se

7 voturi    2 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci Umplute