Ingrediente
oua (cate doriti), pate de ficat, 1 lg ulei, ardei rosu, sare, piper, frunze de patrunjel
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
2 voturi
Ingrediente
oua (cate doriti), pate de ficat, 1 lg ulei, ardei rosu, sare, piper, frunze de patrunjel
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
2 voturi
maria mihalache (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010
Frumos............
valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009
Bun,bun,bun...
vera (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009
Ft dragute aperitivele, interesanta si ideea lui cely.
Redusa
30 min
2 voturi
Sidy (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009
Interesanta ideea cu toarta din ardei !!! Cely asa fac si eu umplutura...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009
Foarte frumos!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 martie 2009
Umplutura poate fi obtinuta dor din galbenusuri, mustar, condimente si ceapa verdde sau fara. Cosuletelele asez pe un pat de salata verde su de salata beof, iar in mijlocl lor aez o ciperca. Adica oul il retez la un capat, umplu cu past, il asez in picioare s-i pun o palarioara din jumatate de rosie. Cateva picaturi de branzasau maoneza, imita punctele albe de pe palaria ciupercutiei