Cosulete din Parmezan umplute cu rosii cherry si branza de capra

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Cosulete din Parmezan umplute cu rosii cherry si branza de capra

Ingrediente

  • Pentru o portie
  • Parmezan Grana Padano
  • 2-3 rosii cherry
  • 100 g ceapa rosie
  • 50 g de castravete
  • 50 g de rosie
  • 2 felii de sunca de pui
  • 100 g de branza de capra
  • 100 g de ardei verde
  • 1 frunzulita de patrunjel, sare, piper

Mod de preparare

Se rade parmezanul pe razatoarea mica, dupa care se ia o tigaie antiaderenta care se pune pe foc pentru a se-ncalzi, nu se pune uleiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Cand tigaia este incalzita se adauga parmezanul, se presara rorund in tigaie fara a se lasa loc intre razatura de parmesan, acesta se lasa un pic pe foc pana prinde un pic de cuyloare aurie si se va trage tigaia de pe foc iar cu o lingura de lemn se va incerca sa se ridice parmezanul din tigaie fara sa se rupa. Dupa aceea acesta se va aseza pe o canita sau un pahar si va lua forma respectivului obiect cand se va racii in cateva minute si se va forma un cosulet.

Ttaiem in cubulete sunca si branza de capra, iar sparate legumele: castravetele, ardeii si ceapa julien precum si rosiile cherry in sferturi, se amesteca ingredientele se sareaza si pipereaza si se va trece la umplerea cosuletelor, dupa care se va orna cu o frunzulita de patrunjel.

Timp de pregatire, aproximativ 20 de minute.

Pofta Buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise