autor:

Laura-Cristina Chelciov

» » , Aperitive, Aperitive

Cosulete, sarate, cu costita si legume

Autor: Laura-Cristina Chelciov (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura-Cristina Chelciov (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2013

Ingrediente
-3 oua, , -3 linguri formaggio / branza rasa, , -100ml smantana lichida, , -1/2 ardei rosu, , -1 baby zucchina / dovlecel, , -3 flori de zucchine / 3 flori de dovlecel, , -17 felii de pancetta/costita, , -sare, , -frunze de patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Ouale se bat cu putina sare. Peste ouale batute se pun lingurile de formaggio/branza si smantana si se amesteca bine. Dupa care se spala si se taie marunt zucchina/dovlecelul, ardeiul si frunzele de patrunjel. Toate ingredientele se pun peste oua.



Dupa se ia o tava pt muffins, iar in fiecare forma se pun cate 2 felii de pancetta/ costita. Marginile bucatilor de pancetta se intorc, asa incat sa se acopere toata forma.



Peste pancetta/costita se pun florile de zucchine/ florile de dovlecel, spalate si rupte, fasii mai grosute.



Se pun ouale cu legumele, in fiecare forma de muffins. Tava se da la cuptorul preincalzit, pt 15 minute.



Cosuletele se servesc calde, cu o salata de cruditati pe langa.





Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete, sarate, cu costita si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de broccoli

Salata de broccoli

Broccoli este o leguma-minune. Bogat in antioxidanti puternici, broccoli devine o arma de temut in

18 voturi    3 comentarii
15h
Aperitive
Omleta cu vinete coapte

Omleta cu vinete coapte

Coacem feliile de vinete pe tava de aragaz sau pe grill. (Se poate adauga putina sare). Intre timp,

2 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Vranceanu Catalina , 17 decembrie 2013

    bun

  • Fara foto

    Loredana Balan , 14 decembrie 2013

    mi-e foame deja..ce bine arata

  • Laura-Cristina Chelciov

    Laura-Cristina Chelciov (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2013

    Multumesc :)

    • COSTEO

      COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

      gustoase!!!!

    • Fara foto

      Laura-Cristina Chelciov , 27 septembrie 2013

      Ma bucur ca v au placut!! Sa va fiede bine!!! Va pup!!

    • Patricia Iordache

      Patricia Iordache (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2013

      Minunata idee de aperitiv! Le voi incerca!

    • Fara foto

      Adelina Zagoreanu , 23 august 2013

      sami pregatesi si mie cand vin acasa....buneeeeee.

    • Fara foto

      Mirabela Scripcariu , 22 august 2013

      sunt foarte bune, sotul meu le-a mancat cu multa pofta PE TOATE!

    • Fara foto

      Maria Craciun , 18 august 2013

      :)))))))))))))))))

    • Fara foto

      Marilena Georgescu , 16 august 2013

      Ori scrii doar in limba materna,ori scrii in italiana(asta este o reteta italiana) ,nu te da in barci in doua limbi !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • -3 oua
  • -3 linguri formaggio / branza rasa
  • -100ml smantana lichida
  • -1/2 ardei rosu
  • -1 baby zucchina / dovlecel
  • -3 flori de zucchine / 3 flori de dovlecel
  • -17 felii de pancetta/costita
  • -sare
  • -frunze de patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Laura-Cristina Chelciov
Desert chinezesc : Orez cu miere si migdale

Desert chinezesc : Orez cu miere si migdale

Orezul se spala si se lasa in apa rece pt 2 h. Dupa cele 2h, orezul se pune la fiert in apa rece

4 voturi    1 comentariu
25 min
Retete de post
Tarta cu smochine

Tarta cu smochine

Intr-un bol se pun faina, praf de copt, sare, zahar, ou, unt si vanilina si se framanta bina. Aluatul,

1 vot    1 comentariu
1h 20 min
Prajituri
Biban de mare, la cuptor, in crusta de sare si ierburi

Biban de mare, la cuptor, in crusta de sare si ierburi

Prima data trebuie spalati si curatati pestii. Dupa care se taie rozmarinul si salvia marunt.

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Laura-Cristina Chelciov (Chef de cuisine)

Multumesc :)

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Pancakes cu sunca si branza