Ouale se bat cu putina sare. Peste ouale batute se pun lingurile de formaggio/branza si smantana si se amesteca bine. Dupa care se spala si se taie marunt zucchina/dovlecelul, ardeiul si frunzele de patrunjel. Toate ingredientele se pun peste oua.
Dupa se ia o tava pt muffins, iar in fiecare forma se pun cate 2 felii de pancetta/ costita. Marginile bucatilor de pancetta se intorc, asa incat sa se acopere toata forma.
Peste pancetta/costita se pun florile de zucchine/ florile de dovlecel, spalate si rupte, fasii mai grosute.
Se pun ouale cu legumele, in fiecare forma de muffins. Tava se da la cuptorul preincalzit, pt 15 minute.
Cosuletele se servesc calde, cu o salata de cruditati pe langa.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii