autor:

Anonim

» » Aperitive

Cotlet de caprioara

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
cotlet de caprioara, unt, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie se infierbanta 200 g de unt impreuna cu 150 ml de ulei. Se adauga cotletele si se frig pe ambele parti, avand grija sa nu se usuce prea tare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de caprioara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Cighir a la

Cighir a la "Ciobeni"

Se spală foarte bine toate măruntaiele cu apă rece şi se taie în bucăţi potrivite. Rinichiul

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Placinta cu pui si ciuperci

Placinta cu pui si ciuperci

Pieptul de pui se firbe in apa cu sare.Ceapa si usturoiul se taie fideluta si se calesc in uleiul

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv cu carne