autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Cotlet de caprioara la tigaie

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
cotlet de caprioara, unt, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie se infierbanta 200 g de unt impreuna cu 150 ml de ulei. Se adauga cotletele si se frig pe ambele parti, avand grija sa nu se usuce prea tare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de caprioara la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi copti cu sunca si cascaval

Cartofi copti cu sunca si cascaval

Cartofii se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. se scobeste interiorul cu o linguritza

14 voturi    5 comentarii
25 min
Aperitive
Cartofi copti cu cimbru

Cartofi copti cu cimbru

1.Se spală cartofii și se taie felii mari 2.Se curăţă ceapa şi se taie felii mari 3.Se pisează

0 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Rulada Simona