autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Cotlet de caprioara la tigaie

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
cotlet de caprioara, unt, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie se infierbanta 200 g de unt impreuna cu 150 ml de ulei. Se adauga cotletele si se frig pe ambele parti, avand grija sa nu se usuce prea tare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de caprioara la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Drob de vara

Drob de vara

Vinetele se coc, se curata de coaja si se toaca marunt. Ceapa se toaca marunt si se pune la prajit

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Drob din ficatei de pasare

Drob din ficatei de pasare

Am incercat anul acesta sa fac meniul pentru masa de Paste, asortat; din carne de manzat(roast-beef

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Rulada cu ciuperci si verdeata