autor:

Anonim

» » Aperitive

Cotlet de porc condimentat la tava

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, untura/ulei, morcovi, ceapa, piper si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Cotletele se frig la cuptor, intr-o tava cu untura/ulei si 50 ml de apa. Cand sunt pe jumatate fripte, se adauga morcovii, ceapa si piper apoi se stropesc cu jiul format.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc condimentat la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • untura/ulei
  • morcovi
  • ceapa
  • piper si sare

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mini tarte cu carne tocata si branza