autor:

Anonim

» » Aperitive

cotlet de porc cu legume

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ulei, unt, faina, morcovi, mazare, fasole, orez, cartofi,, lapte, vin alb, sare, patrunjel verde ,supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Morcovi se inabusa in 50 g de unt si 50 ml de apa. Bucatile de cotlet se asaza intr-un vas uns cu 50 ml de ulei , se adauga putina apa si se baga la cuptor pentru a fierbe. In 50 ml de ulei se adauga faina dizolvata in 50 ml de supa de oase si se fierbe 45 min. Se adauga mazarea, zaharul , rosiile si se fierbe totul cca 20 min. La sfarsit se adauga marar verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "cotlet de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute crocante cu masline, arahide si castraveciori murati

Chiftelute crocante cu masline, arahide si castraveciori murati

Inmuiem miezul de paine in lapte (sau apa) si stoarcem bine. Arahidele prajite le maruntim (nu le

0 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive cu carne
Musaca de carne cu dovlecei si vinete

Musaca de carne cu dovlecei si vinete

Dovleceii si vinetele necuratate de coaja se presara cu putina sare si condimente si se lasa acoperite

12 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 februarie 2010

    trebuie sa fie tare bun...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

trebuie sa fie tare bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Costita fiarta cu usturoi