Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 14 august 2008
Ingrediente
cotlet de porc, ulei, sos de smantana, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Cotletele se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Peste cotlete se adauga sosul de smantana si se fierb impreuna cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu smantana" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l
47 voturi
9 comentarii
2h 30 min
Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate