autor:

Anonim

» » Aperitive

cotlet de porc cu sos

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ceapa, pasta de tomate, vin rosu, costita afumata, piper, foi de dafin, ulei, morcovi, telina, patrunjel radacina, supa de oase, faina, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cotletul se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, impreuna cu morcovii, ceapa, patrunjelul si telina . Dupa inabusire cotletul se scoate separat. In sosul de la cotlet se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, pasta de tomate,supa de oase, sare, foi de dafin, piper,vin si se fierbe cca 30 min impreuna cu cotletul .
Carnea se scoate din sos,se raceste si se portioneaza, iar sosul se paseaza peste bucatile de cotlet.
Daca ti-a placut reteta noastra "cotlet de porc cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Cotlet de porc cu garnitura si sos

Cotlet de porc cu garnitura si sos

Feliem cotletul,il condimentam si il facem pe gratar. Fierbem cartofii Radacinoasele le taiem

2 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cotlet de porc in sos de vin

Cotlet de porc in sos de vin

Cotletele se spala, se lasa la scurs , se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline si se condimenteaza

14 voturi    14 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Piftie cu mujdei