autor:

Anonim

» » Aperitive

Cotlet de porc cu sos de tarhon

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ulei, sare, sos de tarhon

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa. Peste cotlete se adauga sos de tarhon si se fierb impreuna 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Parizer de casa, special pentru copii

Parizer de casa, special pentru copii

Cu aceasta reteta am castigat concursul Click Pofta Buna ! Pui carnea tocata cu cutitul mai marunt

8 voturi    0 comentarii
3h
Aperitive cu carne
Rulada de pui cu ciuperci

Rulada de pui cu ciuperci

Pieptul de pui se transeaza si se bate cu ciocanul de snitele. Ciupercile se taie marunt si ceapa

5 voturi    1 comentariu
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • ulei
  • sare
  • sos de tarhon

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Empanadas cu chorizo