autor:

Anonim

» » Aperitive

Cotlet de porc cu sos de tarhon

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ulei, sare, sos de tarhon

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa. Peste cotlete se adauga sos de tarhon si se fierb impreuna 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chec Aperitiv cu Piept de Pui

Chec Aperitiv cu Piept de Pui

Se trece pieptul de pui prin masina de tocat impreuna cu feliile de paine inmuiate in prealabil in

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Plăcintă cu carne şi ciuperci

Plăcintă cu carne şi ciuperci

Intr-o cratiţă se pune uleiul , ceapa tăiată mărunt,se adaugă carnea şi se călesc câteva

44 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • ulei
  • sare
  • sos de tarhon

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean