autor:

valentina ionita

» » , Aperitive, Fripturi

Cotlet de porc fara os impanat cu carnaciori

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg cotlet fara os bucata intreaga, 3 buc. carnati cabanos sau oltenesti, 250 ml vin alb sau dupa gust, sare, dupa gust (cimbru,ienibahar), ulei, mustar, , Si... m-am gandit sa adaug niste ciupercute in tava ca tot mi-a mai ramas de la pizza un borcan...

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

28 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala,se zvanta si se fac 3,4 gauri in care se introduc carnatii cabanos sau oltenesti - de la un capat la altul.

Dupa ce se impaneaza,se unge bine pe toate partile cu un amestec preparat din ulei si mustar,apoi se trece prin amestecul de condimente. si se aseaza in tava in care am pus cateva linguri de ulei .

Cand se rumeneste se toarna un pahar cu vin alb ,se adauga ciupercile si se mai lasa la cuptor pana se rumeneste frumos . Daca este nevoie se mai adauga cateva linguri de apa calda in sos.
Se taie felii cand se raceste si se poate servi cu
ciupercute, piure de cartofi sau broccoli, gogosi de cartofi, legume fierte sau gratinate etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc fara os impanat cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Miel de paste din insula Pserimos

Miel de paste din insula Pserimos

Mod de pregatire: Se curata mielul sau pulpa de pielite, grasimea se lasa. Se impaneaza pulpa

1 vot    0 comentarii
5h
Fripturi
Ceafa de porc la cuptor

Ceafa de porc la cuptor

Ceafa de porc se spala,se usuca cu un servet si se bate cu ciocanul.Se condimenteaza cu sare,piper

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2014

    Recomand reteta cu tot dragul...

  • Deac_Ovydiu Danyela

    Deac_Ovydiu Danyela (Bucatar) , 05 decembrie 2014

    foarte interesant abea ast sa o fac:)

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2013

    Multumesc...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2013

      Foarte frumos, am facut si eu cotlet umplut, ne-a placut.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iulie 2011

      Multumesc...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iulie 2011

      Multumesc...

    • tatiana

      tatiana (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

      Ce minunatie !!!!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

28 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cotlet fara os bucata intreaga
  • 3 buc. carnati cabanos sau oltenesti
  • 250 ml vin alb sau dupa gust
  • sare, dupa gust (cimbru,ienibahar)
  • ulei
  • mustar
  • Si... m-am gandit sa adaug niste ciupercute in tava ca tot mi-a mai ramas de la pizza un borcan...

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Recomand reteta cu tot dragul...

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Medalion de carne