Ingrediente
1 kg cotlet fara os bucata intreaga, 3 buc. carnati cabanos sau oltenesti, 250 ml vin alb sau dupa gust, sare,piper,condimente dupa gust (cimbru,ienibahar), ulei, mustar, , Si... m-am gandit sa adaug niste ciupercute in tava ca tot mi-a mai ramas de la pizza un borcan...
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
28 voturi
Mod de preparare
Dupa ce se impaneaza,se unge bine pe toate partile cu un amestec preparat din ulei si mustar,apoi se trece prin amestecul de condimente. si se aseaza in tava in care am pus cateva linguri de ulei .
Cand se rumeneste se toarna un pahar cu vin alb ,se adauga ciupercile si se mai lasa la cuptor pana se rumeneste frumos . Daca este nevoie se mai adauga cateva linguri de apa calda in sos.
Se taie felii cand se raceste si se poate servi cu
ciupercute, piure de cartofi sau broccoli, gogosi de cartofi, legume fierte sau gratinate etc.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2013
Foarte frumos, am facut si eu cotlet umplut, ne-a placut.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iulie 2011
Multumesc...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iulie 2011
Multumesc...
tatiana (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011
Ce minunatie !!!!!!!