autor:

Anonim

» » Aperitive

Cotlet de porc in tava cu morcovi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, untura/ulei, morcovi, ceapa, piper si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cotletele se frig la cuptor, intr-o tava cu untura/ulei si 50 ml de apa. Cand sunt pe jumatate fripte, se adauga morcovii, ceapa si piper apoi se stropesc cu jiul format.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in tava cu morcovi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Gaufres de secara cu branza topita

Gaufres de secara cu branza topita

Se amesteca ouale cu un praf de sare si se adauga laptele,faina de secara,uleiul putin cate putin

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Toba in stomac de porc

Toba in stomac de porc

Mod de preparare Fierbem toate ingredientele cu un praf de sare si 2 foi de dafin dupa care le

24 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Drob cu ficat de pui si ciuperci