autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

cotlet de porc la gratar cu garnitura de cartofi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ulei, faina, smantana, lapte, oua, cascaval, cartofi, piper, sare, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cotletul se inabusa intr-o tava in 75 ml de ulei si 100 ml de apa, pana se rumeneste. Faina dizolvata in 100 ml de apa rece se adauga in 50 ml de ulei incalzit, se adauga restul de lapte si se fierbe totul 15 min., amestecandu-se continuu. Se raceste compozitia, se adauga ouale, piper, sare si cartofi, apoi se asaza intr-o tava unsa cu 25 ml de ulei si tapetat cu pesmet.
Se presara cascavalul ras si se introduce la tava la cuptor cca 25 min. pentru gratinare.
Daca ti-a placut reteta noastra "cotlet de porc la gratar cu garnitura de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta cu spanac

Tarta cu spanac

Am facut un aluat simplu pe care l-am framintat cu podul palmei, ca pe aluatul de taitei si l-am

6 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Malai cu dovleac la cuptor, ca in Moldova

Malai cu dovleac la cuptor, ca in Moldova

Se opareste malaiul cu laptele fiert in clocot si se amesteca pana ce malaiul absoarbe tot laptele

3 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 15 %
289.99 lei
246.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Nelu_Apostol

    Nelu_Apostol (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2013

    Ori se pregateste la cuptor ori la gratar?

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Nelu_Apostol

Nelu_Apostol (Chef de cuisine)

Ori se pregateste la cuptor ori la gratar?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Tabouleh- Salata de grau sfaramat-specific tarilor arabe