autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Cotlet de porc mistret cu sos

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
carne de porc mistret, faina, untura, radacina de patrunjel, morcovi, ceapa, usturoi, pasta de tomate, piper, sare, salata verde, rosii, vin rosu, foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Cotletele se inabusa in untura cu 100 ml de vin si 250 ml de apa, apoi se scot separat. In jiul format se inabusa morcovii, radacina de patrunjel, ceapa si usturoi. Se adauga pasta de tomate, foi de dafin, 600 ml de apa fiarta si se continua fierberea pana cand legumele sunt fierte. Faina dizolvata in 100 ml de apa, se toarna peste legume si se continua fierberea cca 15 min. Sosul obtinut se paseaza, se adauga piper, sare, 150 ml de vin, se toarna peste cotlete si se introduc la cuptor 10-15 mln.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc mistret cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de gulii

Salata de gulii

Trei oua le fierbem tare 5-7 minute , apoi le racim 1 minut in apa rece ; cojim ouale.Razuim ouale

4 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive
Tartine cu unt aromat

Tartine cu unt aromat

Untul ,adus la temperatura camerei, se freaca spuma. Se amesteca apoi cu restul de ingrediente. Condimentele

11 voturi    16 comentarii
15 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Ultra Sonic Steam

- 15 %
799.99 lei
679.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Rulouri cu bacon si pastai