autor:

Anonim

» » Aperitive

cotlet de porc pane

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, faina, sare, pesmet, oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se trec prin faina, ou batut si pesmet. Se prajesc in ulei, pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "cotlet de porc pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Cotlet de porc pane

Cotlet de porc pane

Se bat feliile de cotlet cu ciocanul de snitele apoi se sareaza, condimenteaza si se pune o felie

1 vot    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • faina
  • sare
  • pesmet
  • oua

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pate de ficat de pui