autor:

Anonim

» » Aperitive

cotlet de porc pane

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, faina, sare, pesmet, oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se trec prin faina, ou batut si pesmet. Se prajesc in ulei, pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "cotlet de porc pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Cotlet de porc pane

Cotlet de porc pane

Se bat feliile de cotlet cu ciocanul de snitele apoi se sareaza, condimenteaza si se pune o felie

1 vot    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval

Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval

Ardeiul kapia il coacem, il lasam sa se racoreasca, apoi il decojim, il taiem pe o parte, scoatem

4 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • faina
  • sare
  • pesmet
  • oua

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Clatite de cartofi cu umplutura din piept de pui si/sau creier de porc