autor:

Anonim

» » Aperitive

cotlet de porc sarbesc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ulei, ceapa, rosii, ardei gras, orez, supa de oase, boia de ardei dulce, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se inabusa 50 ml de ulei cu 50 ml de apa. Ceapa se ianbusa in restul de ulei cu 100 ml de apa, se adauga boia de ardei si supa de oase. Sosul format se adauga peste cotlete si se fierb 20 min. Se adauga orezul , rosiile, ardeiul gras si sare.Compozitia se introduce la cuptor cca 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "cotlet de porc sarbesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
SUFLEU DE PASTE CU PIEPT DE PUI

SUFLEU DE PASTE CU PIEPT DE PUI

Pastele se pun la fiert cand apa clocoteste, cu 2-3 prize de sare si cativa stropi de ulei ca sa

2 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Trandafiri aperitiv din foietaj

Trandafiri aperitiv din foietaj

Pozele spun totul despre aceste rulouri rapide si foarte de efect. Se ia una bucata de aluat de foietaj

35 voturi    11 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • ulei
  • ceapa
  • rosii
  • ardei gras
  • orez
  • supa de oase
  • boia de ardei dulce
  • patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Chec cu jambon