autor:

Anonim

» » Aperitive

cotlet de porc sarbesc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ulei, ceapa, rosii, ardei gras, orez, supa de oase, boia de ardei dulce, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se inabusa 50 ml de ulei cu 50 ml de apa. Ceapa se ianbusa in restul de ulei cu 100 ml de apa, se adauga boia de ardei si supa de oase. Sosul format se adauga peste cotlete si se fierb 20 min. Se adauga orezul , rosiile, ardeiul gras si sare.Compozitia se introduce la cuptor cca 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "cotlet de porc sarbesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Shaorma de vita

Shaorma de vita

Carnea de vitel sau de vita se lasa la macerat 24 de ore intr-o marinada.Marinada o faceti din ulei

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu carne
Chiftelute din carne

Chiftelute din carne

Carnea tocata se amesteca cu franzela muiata pentru o clipa in apa rece si bine stoarsa. La tocatura

56 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • ulei
  • ceapa
  • rosii
  • ardei gras
  • orez
  • supa de oase
  • boia de ardei dulce
  • patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Tortul barbatilor